VÅRT TEAM

Idag består vårt team av energiska ungdomar och pigga pensionärer från trakten och Sveg med omnejd. Det som vi alla har gemensamt är att vi brinner för service och alltid vill göra det extra för våra kunder.

Vill du bli en del av vårt team?

Efterfrågan av våra tjänster ökar & vi vill ge våra kunder en hög service med kvalité så vi behöver utöka vårt team. Ett perfekt extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller söker en extra inkomst.

EXTRAPERSONAL (Vintersäsongen 24/25)
Vi behöver fylla på vårt team med extrapersonal för avresestäd lördagar och söndagar i Lofsdalen. Oavsett om ni kan tänka er att jobba mycket, varannan helg eller enstaka helger/dagar så uppskattas all hjälp vi kan få!

FRAMÖVER
På sikt behöver vi utöka vårt team som arbetar året runt. Vi söker fler som bor i Lofsdalen med omnejd som kan jobba vid behov i det dagliga med arbetsuppgift som städ och våra övriga tjänster som städcheckar och snöskottning.

Kontakta oss idag så berätta vi mer!

Skicka in en kort presentation, tidigare arbetslivserfarenheter och dina kontaktuppgifter till hej@hustillsyn.com. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt härliga gäng och ser fram emot din ansökan!