Varför oss

Vem ser till ert fritidsboende när ni inte är där? 

I Lofsdalen står många stugor tomma under stora delar av året. Ett läckande rör, översvämning eller ett krossat fönster blir tyvärr inte alltid upptäckt i tid och kan leda till kostsamma konsekvenser.

Utvecklingen går framåt med fjärrstyrda appar och andra tekniska bekvämligheter men vad händer när de inte fungerar? När tekniken inte räcker till så finns vi fysiskt på plats – bara några minuter bort! Vi finns vi tillgängliga vardagar mellan 9-16. Vid akuta ärende har vi jour dygnet runt, året runt. Vi löser det mesta och har kontakter till lokala företagare för sånt vi inte klara av själva.

 

Vi brinner för service med kvalité och sträva alltid efter att göra det lilla extra. Utöver vårt hustillsynsavtal kan vi lösa det mesta och skräddarsy en lösning för just er!

Med oss kan ni känna er trygga och slippa oroa er! 

”Jag är verkligen tacksam över att ni har en sån härlig entreprenörsanda” –Stugägare Tommy 

”Så härligt att komma till en sådan välstädad stuga, tack för er grymma service!” – Stugägare Barbro 

Vår hustillsyn

Vi gör livet lite enklare för er som lägenhet- och stugägare i Lofsdalen!

Vi hälsar på er fastighet varje månad och återkopplar till er vid problem. Vi rekommenderar att man tecknar ett hustillsyns avtal oavsett om man hyr ut eller endast nyttjar stugan inom familjen. 

Elpriserna skjuter i höjden och vi hjälper er att reglera värmen i ert fritidsboende.

Vi erbjuder även olika tillval och extratjänster som ni kan beställa vid behov.

Städ abonnemang

Vi erbjuder abonnemang på storstäd och fönsterputs. Ett sätt för er att slippa behöva funderar på utförandet eller åka upp enbart för det.

Hur ofta storstäd ni? 

Storstädning av stugorna behövs och vid uthyrning rekommenderar vi det inför varje uthyrningssäsong. Vi rekommenderar storstäd och fönsterputs två gånger om året oavsett man hyr ut eller nyttja stugan själva. Det går även att välja ett eller fler tillfällen. Vi anpassar oss efter era önskemål.

Med fönsterputs och storstäd via abonnemang kan vi garanterar och avsätta tid för utförande inför varje säsong. Abonnemang underlätta vid vår planering, schemaläggning och vi kan effektivisera logistiken mellan våra uppdrag samt att vi kan sysselsätta personal under lågsäsong.. Med abonnemang behöver ni inte lägga tid på att boka utan vi sköter all planering och meddelar er innan utförandet!

Vårt abonnemang har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Vill ni säga upp skall det göras via mail till hej@hustillsyn.com så avslutas abonnemanget med omedelbar verkan.

Så funkar det:

1. Skaffa abonnemang

Fyll i formuläret nedan eller maila hej@hustillsyn.com så återkommer vi med mer information och pris!

Välj om ni vill ha storstäd (ink fönsterputs) eller bara fönsterputs och antal gånger om året.

2. Utförande

Vi aviserar er några dagar innan utförandet.

3. Klart!

En avisering sker till er när vi är klara och faktura skickas.

Bli kund

Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi till er! 

Fält markerade med * är obligatoriska.

Bli kund
Intresserad av *
Jag accepterar ni att ni lagrar och använder mina personuppgifter med syfte att uppfylla mina önskemål. *
Scroll to Top