Varför oss

Vem ser till ditt fritidshus när du inte är där?Med oss som stugvärd kan ni tryggt lämna ert fritidsboende i Lofsdalen med vetskapen att någon du kan lita på ser till ditt hus.

Utvecklingen går framåt med fjärrstyrda appar och andra tekniska bekvämligheter men vad händer när de inte fungerar? När tekniken inte räcker till så finns vi fysiskt på plats – bara några minuter bort! En stor trygghet för dig som stugägare.  

“Jag är verkligen tacksam över att ni har en sån härlig entreprenörsanda” -Stugägare Tommy 

“Så härligt att komma till en sådan välstädad stuga, tack för er grymma service!” – Stugägare Barbro

 Oavsett när och hur du kontakta oss finns vi tillgängliga under vardagar mellan 8-16. Vid akuta ärende har vi jour dygnet runt, året runt. Vi löser det mesta och har kontakter till lokala företagare för sånt vi inte klara av själva.

Vår hustillsyn

Vi rekommenderar att man har hustillsyn via oss oavsett om man hyr ut eller endast nyttjar stugan inom familjen. Vi hälsar på er fastighet varje månad och återkopplar till er om det skulle vara något problem. Vi erbjuder även olika tillval och extratjänster som ni kan beställa vid behov.

Bli kund

Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi till er med mer information gällande våra tjänster. Fält markerade med * är obligatoriska.

Bli kund
Intresserad av *
Jag accepterar ni att ni lagrar och använder mina personuppgifter med syfte att uppfylla mina önskemål. *
Scroll to Top